
Căutătorul de comori – roman ezoteric
Prezentarea Editurii For You: Cartea Căutătorul de comori este mai mult decât o bătaie la poarta misterului. Ea ridică vălul inițierii sacre, oferindu-i celui avid de cunoaștere motivația de a păși pe Cale.
Cu măiestrie și talent, Daniel Roxin îți propune o experiență sufletească memorabilă, punctată cu dezvăluiri și inițieri, cu aventură și iubire, într-un roman ezoteric cu valențe spirituale și înțelepciune atemporală.
Prof. univ. dr. Dumitru Constantin Dulcan: „Daniel Roxin este un pasionat și consecvent explorator al misterelor care se află înapoia tuturor lucrurilor și fenomenelor existente în Univers. Este în același timp un talentat povestitor, iar romanului Căutătorul de comori îi prevăd un real succes de public!“
Florin Zamfirescu, actor, regizor, scriitor, fost rector al UNATC: „Această «broderie» dintre imaginar și real, scrisă de Daniel Roxin, este o lectură fermecătoare pentru toți cei care sunt înclinați să se aventureze în hăul fără sfârșit al cunoașterii. Sper că această carte va deveni un bun scenariu de film românesc!“
Cartea poate fi comandată, cu autograf, aici: DACIA ART

Enigma Tăblițelor de la Sinaia – Studiu istoric
Prezentare: Tăblițele de la Sinaia sunt cele mai controversate artefacte descoperite pe teritoriul României.
Considerate oficial niște falsuri geniale, ele se dovedesc a fi, în baza unei atente analize a argumentelor logice, tehnice, lingvistice și istorice, copii în plumb după tablițe antice veritabile, o adevărată Arhivă Regală a geto-dacilor, cel mai probabil din aur, dispărută în secolul al XIX-lea, imediat după descoperirea ei.
Cartea de față este, probabil, cea mai completă abordare făcută acestui subiect și vă prezintă povestea Tăblițelor de la Sinaia, încercarea Rusiei de a se amesteca în această controversă complicată, dovezile autenticității, punctele de vedere ale unor cercetători serioși, detalii despre mesajul pe care îl conțin și alte informații valoroase despre istoria și cultura geto-dacilor.
Nu în ultimul rând, veți putea vedea ULTIMELE 34 de tăblițe care se mai găsesc astăzi la Institutul de Arheologie Vasile Pârvan din București.
Cartea poate fi comandată, cu autograf, aici: DACIA ART


Poveștile magice ale Dacilor – Volumele 1 și 2
Prezentare: În vremurile de demult, Dacia era un ținut plin de mister și de frumusețe, un loc unde eroi și ființe cu puteri magice se întâlneau pentru a porni împreună în aventuri minunate. Din acele timpuri de legendă, în care oamenii se credeau nemuritori, au ajuns până la noi poveștile unor întâmplări uimitoare. Aceasta este cartea lor: Poveștile magice ale dacilor, o carte scrisă de Daniel Roxin și ilustrată fermecător de Cătălina Boeru.
Cuprins volumul 1:
- Legenda Marelui Lup Alb
- Diegis și Noaptea de Sânziene
- Comoara lui Decebal
Cuprins volumul 2:
- Legenda Dochiei
- Frăția coifurilor de aur
Cărțile sunt indisponibile

Istoria geto-dacilor pentru copii
Prezentare: În 80 de pagini color, inspirat ilustrate, cartea le spune copiilor, într-un mod atractiv, povestea celor mai importanți conducători ai geto-dacilor, alături de descrierea altor evenimente și fapte extraordinare din istoria strămoșilor noștri.
Cuprins:
- Zalmoxis - Zeul suprem al geto-dacilor
2. Regina Tomyris, învingătoarea Imperiului Persan
3. Regele Dromihete
4. Burebista, cel mai mare rege geto-dac
5. Deceneu cel Înțelept
6. Decebal, regele erou
7. Columna lui Traian
8. Statuile de daci din muzeele lumii
9. Comorile geto-dacilor
10. Războaiele dacilor cu romanii de după anul 106
11. Împărații daci ai Imperiului Roman
12. Continuitatea dacică
Cartea este indisponibilă